skip to Main Content

Bij Ordon snappen we dat je het best lastig vindt om je budget te onderhouden. Zeker als je schulden hebt. Door de bomen het bos niet meer zien en daar s ’nachts van wakker liggen is al helemaal niet fijn. Terwijl dat niet nodig is. Als je een onderdeel van het probleem bent, dan ben je ook een onderdeel van de oplossing. Samen gaan we op zoek naar die oplossingen. Het enige wat wij van je vragen is dat je echt geholpen wil worden en actief meedoet met het opruimen van het bos.
Wat wij bij Ordon ook belangrijk vinden is dat jongeren niet starten met een schuld. Vanaf je 18e levensjaar ben jezelf verantwoordelijk voor je geldzaken. Lastige brieven van gemeentes en de belastingdienst moet je opeens zelf gaan regelen. Niet iedereen heeft ouders/ verzorgers die hun daarmee kunnen helpen.
Ordon helpt je weer op weg naar zelfstandigheid. Uiteindelijk moet je het zelf weer kunnen, dat is ons doel. Maar ook als dit niet haalbaar is dan kan Ordon je blijvend helpen.
Om te voorkomen dat er over je geldzaken geen duidelijkheid meer is en dat jij je afvraagt waar je geld naar toe gaat, maken we een contract. Dit heet “vrijwillig financieel beheer” Hierin staan alle afspraken die wij met elkaar maken, maar ook als één van ons beiden de afspraken niet nakomen, kun jij of wij het contract opzeggen. Helder en eerlijk, daar staan wij voor.

Back To Top